STAMI har i mange år gitt ut papirmagasinet Arbeid og helse én gang i året, med reportasjefortellinger om arbeidsmiljø og STAMIs forskning. Nå har vi flytta magasinet til stami.no, slik at flere kan få glede av innholdet.

– Reportasjene i Arbeid og helse går i dybden på temaer knyttet til STAMIs forskning. Her viser vi også fram mange av de arbeidssituasjonene som våre forskere studerer. Slik setter vi kunnskapen i en kontekst, forteller kommunikasjonsdirektør Sture Rolfheim-Bye.

Med magasinet Arbeid og helse på stami.no, kan vi også fortelle historier med tekst, foto, video og lyd i samspill, slik at vi bedre kan vise fram mangfoldet i arbeidslivet og i arbeidsmiljøforskninga.

Her finner du magasinet Arbeid og helse

Magasinet vil du nå finne på stami.no under fanen ‘Magasin’. Her publiserer vi magasinreportasjer gjennom hele året i form av lengre artikler med et litt annerledes preg enn artiklene du vanligvis finner på stami.no.

Hvis du abonnerer på STAMIs nyhetsbrev eller følger våre kanaler i sosiale medier, vil du få med deg alt innholdet vi publiserer.

Her kan du melde deg på STAMIs nyhetsbrev

– STAMI har som målsetning å utgjøre en forskjell i norsk arbeidsliv. Derfor er det viktig at all den kunnskapen vi fremskaffer blir tilgjengelig for alle de som skal ta den i bruk. Når magasinet Arbeid og helse er digitalt, er det lettere tilgjengelig for flere. Slik håper vi at vi lykkes med å nå enda bredere ut med kunnskapen vår fremover, sier STAMIs direktør Therese Hanvold.

Her finner du pdf av Arbeid og helse fra de siste årene