Les eller bestill STAMIs magasin Arbeid og Helse

Magasinet kjem ut kvart år i slutten av året. Her kan du lese om vår forsking på arbeidsmiljø knytt til historier og erfaringar frå verksemder i norsk arbeidsliv. Arbeid og Helse for 2022 kjem ut i desember og du kan bestille det heim til deg via skjemaet nedst på sida.

Dei som bestiller magasinet blir abonnent og får tilsendt magasinet kvart år i desember. Magasinet er gratis, og ein kan bestille også etter publisering, og det er i tillegg tilgjengeleg digitalt. Ved endring av adresse, utmelding eller om magasinet ikkje har kome fram, send ein mail om dette til nyheter@stami.no.

Les eller last ned digitalt:

Arbeid og Helse 2022 (pdf)

Arbeid og Helse 2021 (pdf)

Arbeid og Helse 2020 (pdf)

Arbeid og Helse 2019 (pdf)

Arbeid og helse 2018 (pdf)

Arbeid og helse 2017 (pdf).

Arbeid og helse 2016 (pdf).

 

Abonner på magasinet Arbeid og Helse

  • NB: Ved å legge inn bestilling på magasinet, blir mottakaren oppført på vår liste som abonnent, og får automatisk gratis tilsendt seinere nummer av magasinet. Dersom du veit at du eller arbeidsplassen din har bestilt magasinet tidlegare, treng du ikkje legge inn ny bestilling, då mottakaren er registrert i systemet og automatisk får tilsendt seinare nummer av magasinet. Ved endring av adresse eller utmelding, send ein mail om dette til nyheter@stami.no.
  • Les om hvordan STAMI behandler dine personopplysninger
  • Navn på mottaker/arbeidssted
  • Maks 5 stk. Send en forespørsel til nyheter@stami.no om du trenger flere.
Få nyhetsbrev
Lukk