Hvordan eksportere fra EXPO Online?

Eksport av prøver og prøveinformasjon:

1. Gå til arkivet ved å klikke på ARKIV på menylinjen øverst på siden.
  2. Søk etter de ønskede prøvene. Instruksjoner til søk i arkiv finner du her.
  3. For å laste ned et regneark som inneholder prøveinformasjonen til alle prøvene i listen, klikk på Eksporter til Excel. Dersom du kun ønsker å eksportere informasjonen til noen få prøver i listen, gå tilbake til ARKIV og søk etter prøvene du ønsker å eksportere.

Eksport av resultater:

1. Gå til arkivet ved å klikke på ARKIV på menylinjen øverst på siden.
  2. Søk etter de ønskede prøvene. Instruksjoner til søk i arkiv finner du her.
  3. Velg «Vis resultatoversikt i verktøylinjen i ARKIV
  4. Trykk på Eksporter til Excel.

Eksport av resultater fra enkeltprøver:

1. Dersom du bare har noen få prøver du skal eksportere kan du markere prøven i prøveoversikten.
  2. Resultene for den valgte prøven vises nederst på siden under Resultater for markerte prøver.
  3. Trykk på Eksporter til Excel.
  4. Velg «Åpne fil» eller «Lagre fil» i dialogboksen som dukker opp.
  • Her finner du informasjon om filtrering og søk i virksomhetens prøver.

• Her finner du informasjon om hvordan du kan se næringsgjennomsnitt for din virksomhets næring.