Velkommen til regionalt IA-seminar i Oslo, 8. desember fra klokka 9 til 11.30!

For å finne tiltak som virker til å styrke arbeidsmiljøet i virksomheten, er det lurt å vite hva forskning viser om risikofaktorer i arbeidsmiljøet i ulike bransjer. Det er også helt vesentlig med god forankring og medvirkning fra de ansatte i tillegg til et godt partssamarbeid på arbeidsplassen.

På dette regionale IA-seminaret i Oslo får du høre fra eksperter som deler sin kunnskap om hva som kjennetegner et godt og systematisk arbeidsmiljøarbeid. Du vil få presentert hvordan man kan få til et godt partssamarbeid i praksis og hva det vil å si å jobbe kunnskapsbasert.

Her kan du melde deg på seminaret

I tillegg vil du få kjennskap til følgende verktøy: En bra dag på jobb, Arbeidsmiljøhjelpen og Samtalestøtte for arbeidsgiver. Disse verktøyene er kunnskapsbaserte, bransjetilpassede og gratis. Du vil få mulighet til å treffe ekspertene som har vært med å utvikle verktøyene og få svar på spørsmål du måtte ha om disse.

Seminaret er rettet mot ledere, verneombud, tillitsvalgte og HR-/HMS-personell som ønsker å styrke sin kompetanse og sitt engasjement for arbeidsmiljøet.

Program for seminaret

Sted: Hos STAMI i Gydas vei 8, på Majurstua i Oslo.

08.30-09.00
Servering av frokost

09.00-09.15
Velkommen

09.15-09.35
Partssamarbeid i praksis, ved partene i arbeidslivet

09.35-09.50
Hvordan jobbe kunnskapsbasert? v/Statens arbeidsmiljøinstitutt

10.10-11.10
Innføring i praktiske verktøy
– En bra dag på jobb
– Arbeidsmiljøhjelpen
– Samtalestøtte for arbeidsgiver

11.10-11.25
Hvem er de gode hjelperne?

11.25-11.30
Vel hjem

Detaljert program ettersendes etter påmeldingsfristen.

Her kan du melde deg på seminaret

Deltakelse på seminaret, inkludert frokost, er gratis. Du må melde deg på for å delta og påmelding er bindende.

Dersom du likevel ikke kan delta er det fint om du melder deg av igjen, innen påmeldingsfristen, slik at du frigir plassen din til andre da det er begrenset antall plasser.