Aktuelt

Se flere nyheter

Hva er arbeidsmiljø?

Her finner du oversikt over hovedtemaene for STAMIs forskning.

Arbeid og helse 2021

Kommende kurs og webinar

Ledig stilling

  • Vi søker en pålitelig, serviceinnstilt og positiv kjøkkensjef til å drifte vår kantine. Arbeidsoppgavene til stillingen som kjøkkensjef innebærer drift av vår kantine fra A til Å. Søknadsfrist 22. mai.

  • Vil du forske på sammenhenger mellom psykososialt arbeidsmiljø og helse? Vi ser etter to forskere med kvantitativ forskningserfaring i psykologi, sosiologi eller et annet helse- og sosialfag med relevans for feltet psykososialt arbeidsmiljø. Søknadsfrist 31. mai.

  • Vil du jobbe som forsker med spennende og aktuelle saker? Vi søker tre forskere til å utarbeide vitenskapelige kunnskapsoppsummeringer på arbeidsmiljøområdet. Erfaring med arbeidsmiljøforskning er en stor fordel. Søknadsfrist 31. mai.

  • Vil du være stipendiat i vår gruppe for arbeidstoksikologi? Vi ser etter en dyktig person med master i biologiske/biomedisinske fag til prosjektet "DENTEX", som karakteriserer eksponering for aerosoler, partikler og mikroorganismer i tannklinikker. Søknadsfrist 31. mai.

  • Har du lyst til å forske og formidle kunnskap om arbeidsmiljø og helse i norsk arbeidsliv? Som forsker ved NOA (Nasjonal overvåking av arbeidsmiljø og helse) vil du delta i prosjekter som skal bidra til å bygge kunnskap relevant for hele det norske arbeidslivet. Søknadsfrist 5. juni.

  • Vi søker en lærling som er interessert i mediedesign og som ønsker å jobbe med varierte oppgaver innen medier og kommunikasjon. Etter to år går man opp til en fagprøve innen mediedesign, med yrkestittelen mediedesigner. Søknadsfrist 25. juni.

Hør podkasten Arbeidsmiljørådet!

En podkast for kunnskapsbaserte diskusjoner om arbeidsmiljø. Du kan abonnere på Arbeidsmiljørådet i din podkast-app. Du kan også spille av episodene her:

Hør Arbeidsmiljørådet her!

Videoer og opptak

Aktuelle prosjekter

Få nyhetsbrev
Lukk