Hjem Nyheter Arbeidsmiljø: Hvorfor og hvordan skal vi [...]

Arbeidsmiljø: Hvorfor og hvordan skal vi ta det neste steget i vår region?

Arbeidsmiljøet har stor betydning for arbeidstakeres helse og engasjement, men også for et produktivt og lønnsomt arbeidsliv. Gevinstene av forebygging blir ikke realisert gjennom velferdsgoder og sosiale tiltak, men gjennom det arbeidet vi utfører hver dag. Sammen med partene i arbeidslivet, arrangerer derfor STAMI samlinger i ulike deler av landet med fokus på hvordan vi sammen kan ta det neste steget. Deltakelsen er gratis.

Publisert

  • 21. september 2018

Forebyggende arbeidsmiljøarbeid basert på kunnskap om det som virker er en god investering – både for den enkelte arbeidstaker og for virksomheten. Men for at forebyggende arbeidsmiljøarbeid skal virke, kreves det kunnskap om hvilke arbeidsmiljøfaktorer som er viktig og mest relevant for din arbeidsplass, og det kreves forståelse for hvordan man kan jobbe med det.

Arbeidslivet møtes til regionale samlinger

Partene i arbeidslivet vil stå samlet i seks deler av landet nettopp å jobbe enda bedre og mer treffsikkert med forebyggende arbeidsmiljø. Representanter fra NHO, KS, LO, Spekter, YS, Unio, Akademikerne, Virke samt også Arbeids- og sosialdepartementet, Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Arbeidstilsynet, Petroleumstilsynet og STAMI i tillegg til lokale virksomheter vil være til stede under samlingene for å diskutere hvorfor og hvordan man skal jobbe videre med arbeidsmiljø.

Samlingene er gratis. Du kan lese mer om programmet for hver enkelt samling i listen nedenfor. Inne på disse sidene finner du også påmeldingsskjema. Vi har begrenset antall åpne plasser, så vær rask med å melde deg på! Vi tar i bruk venteliste dersom nødvendig.

 

Svein Tore Bergestuen vil være konferansier og ordstyrer under samlingene. Bilde av SVEIN TORE BERGESTUEN

Bergestuen har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i over 20 år. Han er samtidig en av Norges mest brukte moderatorer for faglige konferanser i krysningspunktet mellom politikk og næringsliv. Bergestuen har hatt oppdrag for ASD med jevne mellomrom, over flere år. Blant annet som leder av IA-konferansen, fagseminarer og rådssamlinger.

Oversikt over samlinger

Logorekke partene i arbeidslivet
Få nyhetsbrev
Lukk