Hjem Nyheter Ny avdelingsdirektør ved NOA

Ny avdelingsdirektør ved NOA

Berit Bakke har tiltrådt som avdelingsdirektør ved Nasjonal overvåking av arbeidsmiljø og –helse (NOA), ved Statens arbeidsmiljøinstitutt.

Bakke har tidligere vært forsker og gruppeleder ved avdeling for kjemisk og biologisk arbeidsmiljø på STAMI, men kommer nå fra stillingen som seniorrådgiver ved Folkehelseinstituttet.

– Det er veldig spennende å  komme tilbake til STAMI, og jeg gleder meg til å jobbe med overvåking av arbeidsmiljø og -helse ved NOA, sier Berit Bakke.

NOA er en avdeling ved Statens arbeidsmiljøinstitutt som har som hovedoppgave å beskrive status for arbeidsmiljø og arbeidshelse i Norge, samt se på utviklingstrekk på disse områdene. De presenterer blant annet fakta om yrkesdeltagelse, kjønn og arbeidshelse, tilfredshet i jobben, arbeidsrelaterte plager og lidelser, ulykker og skader og sykefravær.

– Jeg er svært fornøyd med tilsettingen og er glad for å få Berit tilbake til STAMI. Hun har mange av de viktige egenskapene vi har vært ute etter, og er svært godt skikket til å videreutvikle NOAs aktiviteter i fellesskap med alle de dyktige medarbeiderne på avdelingen, sier Pål Molander, direktør ved STAMI.

Fakta om norsk arbeidsliv

Få nyhetsbrev
Lukk