Hjem Kurs og seminar Rapportlansering: Er norsk arbeidsmiljø f[...]

Rapportlansering: Er norsk arbeidsmiljø fortsatt i europeisk toppklasse?

Hvordan opplever egentlig sysselsatte i Norge eget arbeid og arbeidsmiljø sammenliknet med sysselsatte i Europa for øvrig?

Kursinformasjon

 • Når:
  16. juni 2023
 • Varighet:
  Kl. 09.00 - kl. 10.00. Frokostservering fra 08.30.
 • Sted:
  STAMIs auditorium, Gydas vei 8, Majorstua, Oslo
 • Kursavgift:
  Gratis
 • Maks antall deltakere:
  Fysisk: 80

Du kan se sendinga direkte på denne sida fredag 16. juni, klokka 9.

Velkommen til gratis frokostseminar med lansering av rapport hos STAMI!

Fredag 16. juni presenterer STAMI den nye rapporten «Arbeidsmiljøet i Norge og EU – en sammenlikning» som gir en helhetlig beskrivelse av status på området.

Her vil vi presentere både de positive funnene knyttet til norsk arbeidsmiljø, og utfordringene vi står overfor. STAMIs direktør Therese Hanvold, Øyvind Rongevær fra LO og Ann-Torill Benonisen Indreeide fra NHO vil også bidra med kommentarer og refleksjoner om rapportens innhold og relevans. 

Den nye rapporten gir økt kunnskap om hvordan sysselsatte opplevde arbeidsforholdene under pandemien. I all hovedsak bekrefter funnene det positive bildet av arbeidsmiljø og arbeidshelse i Norge, med trygge jobber og gode arbeidsforhold.

Samtidig ser vi både utfordringer og forbedringspotensial. Flere av utfordringene er aktuelle uavhengig av pandemisituasjonen.

Rapporten fra STAMI tar utgangspunkt i den europeiske arbeidsmiljøundersøkelsen (EWCTS – European Working Conditions Telephone Survey) som undersøker arbeidsmiljøtilstanden i  alle EU-land og ni andre europeiske land, hvor Norge er et av disse. Undersøkelsen gjennomføres hvert femte år.

I 2021 deltok mer enn 71 000 sysselsatte fra 36 land i undersøkelsen, som er den syvende i rekken.

Seminaret varer fra kl. 09.00 – 10.00. Enkel frokostservering og kaffe/te fra kl. 08.30.

Du kan også følge seminaret digitalt på denne siden.

Få nyhetsbrev
Lukk