Kurs og undervisning

Lansering av EXPO Online

Torsdag 30. mars lanseres EXPO Online - en ny registreringsløsning for data fra luftmålinger på norske arbeidsplasser, utviklet av STAMI i samarbeid med tilsynene og partene i arbeidslivet. Vi inviterer til presentasjon av løsningen, innlegg fra partene og lett servering. Lanseringen blir streamet og sendt direkte.

EXPO er et nasjonalt register for eksponeringsmålinger utført i norsk arbeidsliv, opprettet for å gi økt kunnskap om kjemisk eksponering i arbeidslivet. Registeret skal fremme gode arbeidsforhold for arbeidstakeren gjennom kjennskap til sammenhenger mellom kjemisk eksponering og helse, og består i dag av nær 100 000 luftprøver.

Resultatene fra og informasjonen om yrkeshygieniske målinger skal etter forskrift oppbevares av virksomhetene og er virksomhetens eiendom. Erfaringsmessig varierer praksis for oppbevaring mellom virksomhetene. Om man ønsker driftsikker og systematisk oppbevaring av yrkeshygieniske eksponeringsmålinger er EXPO Online lett tilgjengelig for alle virksomheter.

Les mer om EXPO og EXPO Online

Kursinformasjon

 • Når:
  30. mars 2017
 • Varighet:
  10.00 - 12.00. Vi avslutter med lett servering
 • Sted:
  STAMIs egne lokaler i Gydas vei 8, Majorstuen, OSLO
 • Kursavgift:
  Lanseringen er gratis og åpen for alle, men pga matbestilling og plasshensyn trenger vi en påmelding.
 • Maks antall deltakere:
  80
 • Målgruppe:
  Alle med interesse for fagområdet, og særlig yrkeshygienikere, BHT-ansatte, verneombud, HMS-rådgivere og HR