Hjem Kurs og seminar Frokostseminar 5. mars – En bra dag [..]

Frokostseminar 5. mars – En bra dag på jobb

På årets andre frokostseminar får du høre om En bra dag på jobb, STAMI sitt nyutviklede verktøy som skal gjøre det enkelt for bedrifter å jobbe med sitt eget arbeidsmiljø.

Kontakter

Kursinformasjon

 • Når:
  5. mars 2020
 • Varighet:
  Fra kl. 09.00 - kl. 10.30
 • Sted:
  STAMI, Gydas vei 8, Majorstuen, Oslo
 • Påmeldingsfrist:
  3. mars 2020
 • Kursavgift:
  Seminaret er gratis, men på grunn av servering må man melde seg på
 • Maks antall deltakere:
  90
 • Målgruppe:
  Målgruppe for seminaret er ansatte, HR-personell, personer med lederansvar, verneombud, tillitsvalgte, ansatte i BHT andre med interesse for temaet.

Arbeidsmiljø handler om jobben vi gjør. Det handler om hvordan vi i fellesskap planlegger, organiserer og gjennomfører arbeidet.

Vi vet mye om arbeidsmiljø i Norge, men råd for å utvikle arbeidsmiljøet er ofte generelle. Vi vet at det er store forskjeller mellom bransjer og yrker når det gjelder typiske utfordringer i arbeidsmiljøet. Derfor startet STAMI et pilotprosjekt med målsetting om å utvikle et verktøy som skulle gjøre det mulig for virksomheter å jobbe med konkrete arbeidsmiljøutfordringer på sine arbeidsplasser.

Flere virksomheter i sykehjem, barnehager, kjøtt- og fiskeindustri og frisørsalonger fikk anledning til å teste verktøyet. Pilotprosjektet var en suksess, og verktøyet vil nå bli videreutviklet til å omfatte flest mulige bransjer i Norge. Verktøyet vil bli presentert på frokostseminaret.

Hva er En bra dag på jobb?

Konseptet er enkelt og tar utgangspunkt i en nettside med korte filmer som omhandler spesifikke arbeidsmiljøutfordringer i de enkelte bransjene. Filmene visualiserer situasjoner på arbeidsplassen og bygger på forskning og statistikk, samt erfaringer fra arbeidstakere i bransjene.Vil du vite mer om prosjektet En bra dag på jobb – les mer på enbradagpajobb.no

Praktisk informasjon

Frokostseminaret presenteres av prosjektleder for En bra dag på jobb; Elisabeth Goffeng ved STAMI.

Fra kl. 08:30 blir det enkel servering og kaffe/te.

NB: Frokostseminaret blir sendt direkte på denne siden fra kl. 09:00. Opptaket legges også ut i etterkant av seminaret. Du trenger bare å melde deg på for å delta  på STAMI, det trengs ikke dersom du vil se frokostseminaret på nett.

Frokostseminar 5. mars - En bra dag på jobb

Få nyhetsbrev
Lukk