Hjem Kurs og seminar Frokostseminar 27. februar: Sammenhengen m[..]

Frokostseminar 27. februar: Sammenhengen mellom arbeidsmiljø og sykefravær

Ifølge STAMI kan 35 prosent av sykefraværet i Norge relateres til forhold på arbeidsplassen. Den nye IA-avtalen, som gjelder til og med 2022, har som mål å bidra til å redusere sykefraværet med ti prosent. På dette frokostseminaret får du en kunnskapsoversikt om forhold på arbeidsplassen som har betydning for sykefravær og frafall.

Kontakter

Kursinformasjon

 • Når:
  27. februar 2020
 • Varighet:
  Fra kl. 09.00 - kl. 10.30
 • Sted:
  STAMI, Gydas vei 8, Majorstuen, Oslo
 • Påmeldingsfrist:
  24. februar 2020
 • Kursavgift:
  Seminaret er gratis, men på grunn av servering må man melde seg på
 • Maks antall deltakere:
  90
 • Målgruppe:
  Målgruppe for seminaret er ansatte i BHT, HR-personell, personer med lederansvar, verneombud, tillitsvalgte, og andre med interesse for temaet.

Direktesending av seminaret starter klokka 09.00

Får du ikke opp sendingen, prøv å laste inn siden på nytt. Får du opp video men har problemer med avspillingen kan du gå til Youtube-siden vår eller prøve en annen nettleser.

Dette får du høre om på seminaret

Hva vet vi om forhold på arbeidsplassen av betydning for sykefravær? Hvilke eksponeringer øker risikoen for sykefravær? Kunnskap om hvilke spesifikke arbeidsmiljøfaktorer som bidrar til sykefravær er en forutsetning for å kunne gjennomføre primærforebyggende tiltak på den enkelte arbeidsplass. Økt nærvær vil gi store positive økonomiske og menneskelige gevinster. Kunnskap om faktorer som bidrar til helse, motivasjon og nærvær er nødvendig for å styre sykefraværsarbeidet i den enkelte bedrift.

Frokostseminaret presenteres av professor Stein Knardahl, forskningsdirektør ved STAMI.

Fra kl. 08:30 blir det enkel servering og kaffe/te.

 

NB: Seminaret er fulltegnet. Frokostseminaret blir sendt direkte på denne siden fra kl. 09:00 og opptaket legges ut i etterkant av seminaret.

Frokostseminaret er fulltegnet

Få nyhetsbrev
Lukk