Kurs og undervisning

Frokostseminar 24. april: Arbeid og helse – noen viktige arbeidsforhold og populære teorier

Frokostseminaret vil presentere og diskutere psykologiske og organisatoriske forhold som kan ha stor praktisk betydning. Dessuten presenteres teorier som er blitt populære de siste årene.

Frokostseminaret er dessverre fulltegnet. Vi minner at du kan se seminaret direkte på stami.no

Arbeidsplassen er en arena hvor arbeidstakeren møter utfordringer i form av arbeidsoppgaver og sosiale samspill med andre mennesker. Samtidig gir arbeidsplassen muligheter for personlig utvikling og vennskap. For mange er jobben hovedkilden til feedback om atferd og holdninger og viktig for personlig identitet. Følgelig kan arbeidsinnhold og arbeidsmiljø ha betydning for følelser, selvtillit og identitet.

Kunnskap om hvilke spesifikke arbeidsfaktorer som bidrar til motivasjon, velvære, helse – og sykefravær – er en forutsetning for å kunne utvikle arbeidsplassene i positiv retning og for å gjennomføre primærforebyggende tiltak.

Frokostseminaret presenteres av professor Stein Knardahl, avdelingsdirektør ved avdeling for arbeidspsykologi og -fysiologi ved STAMI – Statens arbeidsmiljøinstitutt.

 

Frokostseminaret vil bli filmet og er mulig å se direkte på stami.no fra klokken 09.00. 24. april.

Opptak blir også lagt ut i etterkant av seminaret på STAMIs web-TV

Fra kl 08:30 blir det enkel servering og kaffe/te.

Kursinformasjon

 • Når:
  24. april 2019
 • Varighet:
  Seminaret varer inntil halvannen time fra klokken 09:00. Enkel servering fra 08.30
 • Sted:
  STAMIs egne lokaler i Gydas vei 8, Majorstuen, Oslo
 • Påmeldingsfrist:
  22. april 2019
 • Kursavgift:
  Seminaret er gratis. Men av hensyn til matbestilling, ber vi om påmelding for dem som skal følge seminaret på STAMI. Opplys i kommentarfeltet om eventuelle allergier.
 • Maks antall deltakere:
  90
 • Målgruppe:
  Alle med interesse for temaet - partene i arbeidslivet, HR-rådgivere, BHT-personell, Arbeidstilsynet, ansatte i NAV arbeidslivssenter, studenter, ledere og ansatte i virksomheter.

Frokostseminaret er fulltegnet

Få nyhetsbrev
Lukk