Hjem Kurs og seminar Webinar: Fjernarbeid – hva betyr det egen[...]

Webinar: Fjernarbeid – hva betyr det egentlig for arbeidslivet?

Civita, Agenda, HR Norge og STAMI diskuterer hvordan vi best kan rigge arbeidslivet fremover. Hvilke løsninger for hjemmekontor og fjernarbeid er det som gir best arbeid og konkurransekraft?

Kursinformasjon

 • Når:
  30. september 2021
 • Varighet:
  10.00 - 11.00
 • Sted:
  Digitalt webinar, lenke sendes ut til de påmeldte i forkant
 • Kursavgift:
  Webinaret er gratis, men for å få lenke til arrangementet må du være påmeldt

Se opptak av webinaret her

Måten virksomheter løser utfordringene med fjernkontor på, har stor betydning for arbeidslivet og samfunnet vårt fremover.

Vi har sett at virksomheter ønsker å være i takt med arbeidstakernes ønsker om fleksibilitet, og dessuten ønsker å redusere på husleiekostnader. Andre ser ofte fjernarbeid i sammenheng med samferdselsbesparelser, miljøgevinster og distriktspolitikk.

Behov for å løfte blikket
Men har vi løftet blikket nok, slik at vi tør se på hvordan dette egentlig påvirker oss, eller har diskusjonen blitt for nærsynt? Hvordan vil norske konkurransefortrinn som følge av god arbeidsorganisering og gode ledelsesprinsipper kunne bli påvirket? Hva betyr dette for velferdsstaten?

Disse og andre spørsmål skal vi diskutere her.

Hvem møter du?
STAMIs direktør Pål Molander innleder om kunnskapen som finnes om hjemmekontor og fjernarbeid. Så skal Kristin Clemet fra Civita, Trygve Svensson fra Tankesmien Agenda og Even Bolstad fra HR Norge sammen med Molander bryne seg på de mange problemstillingene i dette feltet.

Svein Tore Bergestuen leder samtalen.

Få nyhetsbrev
Lukk