Media

Forebygging_poster-jpg

Andre artikler knyttet til

 • NIVA-kurs om risikobaserte tilsyn i Norden

  Hva vet vi om effektene av ulike tilsynsstrategier for forebygging av arbeidsrelaterte helseplager, sykdommer og skader? 30. - 31. oktober arrangerer STAMI et NIVA-kurs som vil gå nærmere inn på hva vi vet om risikobaserte tilsyn i Norden og effekten det har på arbeidsmiljø og arbeidshelse.

 • Bra arbeidsmiljø er bra business

  Har du det bra på jobb, produserer du mer. Derfor er det penger å tjene på å investere i et godt arbeidsmiljø.

 • STAMI på Arendalsuka 2019

  STAMI vil delta på tre arrangementer under Arendalsuka 12. - 17. august. Direktør Pål Molander deltar på vegne av STAMI, og vil stille til debatt om tematikk som angår frafall i arbeidslivet, hvordan forlenge yrkeskarrierer og redusere sykefravær.

 • Å jobbe med armene løftet kan gi skulderplager

  En nylig systematisk litteraturgjennomgang fra STAMI viser at det er en sammenheng mellom arbeid med armene løftet og skulderlidelser. Utsatte yrkesgrupper er blant andre tømrere, mekanikere, elektrikere og frisører.

 • Smerter ved for lite søvn etter nattevakt

  Ny studie har sett på samanhengen mellom smerter og forskjellig type skiftarbeid. Studien viser at nattskift aukar risikoen for smerter fleire stader i kroppen. For lite søvn mellom vaktene kan vere ei av årsakene.

 • Slik tar du vare på hendene på jobb

  Utsetter du hendene dine for mye vann, oljer eller kjemikalier på jobb? Dette kan irritere huden og fremkalle allergi. Her er tipsene for å forebygge arbeidsrelaterte hudproblemer.

Få nyhetsbrev
Lukk